Terug naar Aanbod

Dansavonden

Eens je begonnen bent met het volgen van danslessen, wil je natuurlijk ook oefenen.  Onze oefenavonden zijn hiervoor ‘het moment’.  Op een zwevende vloer van 300 m² kan je alles wat je tijdens de les geleerd hebt, oefenen.

Onze DJ draait voor jullie een mix van hedendaagse muziek en oude klassiekers waarin al de ballroom en Latin dansen aan bod komen. Verder laat onze DJ jullie regelmatig de sfeer van de Caraïben proeven door een pittige salsa, een vlotte Merengue of een zwoele Bachata te draaien en alsof dat alles nog niet genoeg is, neemt hij jullie met veel plezier ook nog eens mee naar Argentinië voor een passionele Argentijnse tango. Uiteraard draait onze DJ muziek naargelang het publiek dat aanwezig is. Zou U graag een dans oefenen die er niet tussenzit, kan U dit altijd suggereren aan de DJ en in de mate van het mogelijke zal hij U wens met veel plezier vervullen.

Beheers je nog niet al de passen ? Dat is geen enkel probleem ! Onze lesgevers zijn regelmatig aanwezig tijdens de oefenavonden en helpen jullie dan ook met veel plezier verder.

Onze oefenavonden zijn toegankelijk voor iedereen !

Onze oefenmomenten vinden plaats op :

  • Vrijdag van 20.45 – ….
  • Zaterdag van 20.45 – ….
  • Zondag van 20.45 – 23.30 (wordt het laatste liedje gedraaid)

De prijs :

2 euro per persoon voor leden !
2.5 euro per persoon voor niet-leden !