Terug naar Aanbod

Danslessen

Wil jij de juiste passen kennen ? De muziek voelen ? Op een feestje de juiste passen zetten op de juiste song ?  Dan zijn danslessen beslist een aanrader voor U !  Conquista biedt U een uitgebreid danspakket aan.  Bent U alleen of per koppel ? Houdt U van snelle pittige moves of liever wat rustig aan ?  Alles kan bij ons !

Dansen bij Conquista staat voor lachen, bewegen en genieten van de muziek. Omdat dansen meer is dan wat pasjes zetten op de muziek streeft Conquista steeds naar kwaliteitsvolle lessen.  Onze lesgevers zijn stuk voor stuk gediplomeerde mensen die gepassioneerd bezig zijn met dansen en reeds jarenlange ervaring in het vak hebben. De meeste zijn of waren actief in de wedstrijdwereld en hebben hier reeds knappe prestaties neergezet.  Tijdens de lessen wordt aandacht gegeven aan mooie choreografieën maar, centraal in onze lessen staan plezier en een goede sfeer. Dansen bij Conquista is  je amuseren op de muziek.

In ons uitgebreide gamma vind je onder andere ballroom en Latin dansen,  Zumba, Fun dance, Gezelschapsdansen, … graag wat meer uitleg ? Kom even langs, wij maken graag tijd voor je !