Terug naar Lesgevers

Eddy Maex en Fatima – Davy Maex en Bianca

Bij Conquista hebben we 2 lerarenkoppels voor de lessen stijldansen. Eddy Maex en zijn partner Fatima en Davy Maex en zijn danspartner Bianca.

Eddy heeft zijn passie voor dans doorgegeven aan zijn zoon Davy, die de dansmicrobe al van jongsafaan in zijn bloed heeft. Beiden hebben ze reeds jarenlang ervaring in de danswereld van zowel de professionals als de amateurs. Beide koppels hebben lesgeverscertificaten en trainen wekelijks, bij Conquista, naast de danslessen die ze geven, een groot aantal wedstrijdkoppels.

Eddy heeft naast zijn voormalige loopbaan in het onderwijs, 40 jaar een eigen dansschool gehad, waar hij vol passie, samen met zijn partner Fatima, zijn leden de juiste moves voor op de dansvloer leerde. Verder is hij jurylid op wedstrijden voor professionals.

Zijn zoon Davy groeide op in de dansschool van zijn vader en kreeg de danskriebels aardig te pakken. Samen met zijn partner Bianca, heeft hij reeds een serieus wedstrijdverleden op zijn CV staan.

Zowel Eddy en Fatima, als Davy en Bianca hebben een passie voor dans en willen deze doorgeven aan de mensen. Ze zullen ook regelmatig aanwezig zijn op de oefenavonden zodat bij vragen, steeds hulp geboden kan worden.

Eddy en Fatima, nemen zowel de losse snelle cursussen als de lessen stijldansen op zondag voor hun rekening.

Davy en Bianca, nemen zowel de losse snelle cursussen als de lessen stijldansen op vrijdag voor hun rekening.